Slăbiciunea mea ești tu

Regula numărul  1: Nu te încrede în nimeni

Regula numărul 2: Nu te îndrăgosti niciodată de adversarul tău

Jessica Wilder este o femeie puternică și independentă. De câte ori Mark, fratele ei, conducătorul unei organizații, are nevoie de ajutor, apelează la ea. Pentru că este cea mai bună. Nu a existat vreo misiune pe care să o primească și să nu fie capabilă să o îndeplinească. Cu părul blond și ochii verzi, ea pare un înger. În realitate însă, face parte din lumea întunecată.

Jhon Maxwell a avut o copilărie traumatizantă care l-a făcut să devină un bărbat puternic. Înzestrat cu o minte sclipitoare, el concepe cele mai ingenioase planuri și este obișnuit ca acestea să fie un real succes. Își conduce viața după reguli stricte și nu se lasă distras de la scopul său.

Totuși, când o întâlnește pe Jessica, viața lui este dată peste cap. Este vrăjit de vitejia ei războinică și de dârzenia de care dă dovadă. Familiile lor sunt rivale și faptul că au aceeași misiune nu face decât să le amintească imposibilitatea unei legături amoroase.

Dar când un adversar necunoscut se năpustește asupra lor, ei trebuie să se alieze pentru a-l putea învinge. În această luptă însă, ei nu-și riscă doar viețile, ci și inimile.

Vor avea ei, oare, curajul să lupte pentru iubire sau se vor ascunde în spatele regulilor?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s